Preskoči na glavno vsebino

koliko kanabisa potrebuje zemljan koliko kanabisa potrebuje planet

https://www.youtube.com/watch?v=-2hO3hInspE
vb izgradnji...komur se ne da brati berem osebno na  linku ;)






koncept naslednje idustrijsko ekonomske revolucije podprt s idejo o aplikaciji kanabisa na vseh področjih bivanja za podporo zdravju, evoluciji in možnosti preživetja

zbrani danes tukaj, da osvetlimo status kanabisa kot gradnika prihodnosti
živjo živjo, z vami katja iz zelene rozinice, advokatinja rastlinske prehrane vključno z rastlino kanabis.
naša esencialna radovednost in pravnica do resnice nam omogočata zbirati prave informacije o kanabisu. te nam služijo, kot nadgradjna mentalne aplikacije, namenjene uspešni prilagoditvi na življenje v 21 stoletju.
Informacije o kanabisu so najširše razpostrte predvsem anakdotalne  narave, skoraj vse podprte s kliničnimi raziskavami in kot dejstva objavljene na uradnih straneh inštitucij, ki hkrati omejujejo dostopnost kanabisa.
Vse kar o kanabisu lahko vemo je naš ključ učinkovite industrijsko ekonomske revolucije 3 ali 4*ali 16* tiste revolucije , ki preobrazi vse modele  človeka, kako živi se hrani in premika. Kanabis je dobro profiliran igralec   prihodnosti, ko je to človeštvu pokazal  henrija forda,,, in skoraj sto let kasneje, kake neskončne moči restavracije ima preprosta rastlina, ko jo dejansko začnemo inteligentno  uporabljati. 
Živimo v obdobju, ko je ni kapje v oceanih, ki nebi imela prisotnosti plastičnega delca, zato z največjo hvaležnostjo pozdravite kanabis, prihodnosti zelene energije, organskega življenja, svobode in zdravja človeka kot planeta. Kanabis je koncept človeka, ki je zaljubljen v znanost,odvisen od učenja in kanabinoidno podprt in evaluira naravo enakovredno ideji ideji boga …  tako malo narave  imamo da je nujno z njo ravnati, kot nekaj najsvetejšega **
zakoni termodinamike nam pojasnijo pravila , ki omogočajo da razumemo delovanje vesolja. In ta ista pravila , ki veljajo v vesolju  veljajo na nivoju vsake naše celice, vodijo pa tudi ekonomijo in socialne odnose.
Postati moramo neskončno radovedni kaj v resnici življenje je.  pridruženi smo na potovanju odportomiselne vizije kako podpreti prihodnost da bo sploh lahko obstajala ;)
Imamo navoljo zelo dobro mrežo informacijske infrastrukture, ki vsakemu zemljanu pomaga do boljšega jutri, kmalu bomo v tej informacijski mreži vsi donirali s svojim znanjem, fantastično pa bi bilo če bi ga podpirali tudi kot produkcijska enota zelene energije. Predstavljajte si človeštvo združeno kot velika mreža  , ki med seboj neprestano izmenjuje informacije in energijo, brez okoljskega odtisa. danes se nam lahko zdi zahtevno, morda  vzpostavitev infrastrukture draga, a tesla je že dolgo pokojen..energija je prisotna povsod in človek je že davno dojel kako si jo izboriti brez prevelikega napora,,,kot da bi nam pripadala ;) Zeleni kanabis model nam predlaga poslednja logika ki je še na voljo, in na nekaterih koncih sveta že nosi mijljone..zadovoljnih uporabnikov do zlatnikov, rodovitnih kvadratnih metrov po afriki.
ta.  kanabis je združil znanost, biologijo in aktualno fiziko da lahko lažje razumemo kaj v resnici življenje je. Zakoni življenja so  esencialnega pomena za uporabnika telesa človeka, saj se srečujemo z rezultati vplivov sprememb na katere se z muko neučinkovito prilagajamo. to je izraženo skozi realno stanje zdravja človeka in planeta, 
Bolj kot spoznavam kanabis lažje si predstavljam, da je sanacija in vzpostavitev ravnotežja ter razcvet človeštva možen.   kanabis modelu v praksi že celostnos podbuja homeostazo  upoRABNIKOM , vsi ljudje , ki so težave na nivoju telesa , bivanja ali psihe učinkovito rešili s kanabisom smo glasni advokati, nemoreš nas ustavit***
fantastično pri vsem tem je da smo že od poznih osemdesetih oz zgodnjih 90h znanstveno podprti z dokazom in razumevanjem obstoja kot delovanja endokanabinoidnega sistema. sistema ki krovno regulira in ščiti naše telo na nivoju celice do zavesti od spočetja do smrti. Je enden najkompleksnejših sistemov kar jih poznamo saj komunicira ter regulira čisto vse sisteme znostraj našega telesa.
a najprej postavimo podlago razumevanju kako se življenje pojavi in kako je vkjučeno v sistem dinamičnega ravnotežja pretoka energije da je življenje možno. tako lahko razumemo vsa neravnotežja izražena skozi staranje in bolezen in kako je naš endokanabinoidni sistem vpet  v življenje. Srečamo se z nobelovskim delom Ilya Prigogina, ki je ustvaril področje nove stabilne fizike, ki jo poznamo kot far from equilibrium thermodynamics in  se ukvarja z tokom energije in kreacijo narave toka energije, v mojem jeziku boga,, kako ta energija manifestira sebe kot kemija ki bo sestavila podlago in udeležbo  v kateri se mora udeležiti, da imamo življenje. Ko povežemo pravila ki opazijo da dinamična energija organizira materijo z bologijo je endocanabinoidni sistem končno dobil priložnost  da ga opazimo in poskušamo razumeti in to se je začelo že v 90h** in ko začnemo razumeti da vsi tipi radiacije pozvročjo telesu škodo in kako so v naše življenje vpeti prosti radikali . metabološko vsa hrana ki jo zaužijemo in processiramo proizvaja tudi proste radikale, tako n da je eneostavno opazovati kako endokanabinoidi ali kanabinoidi delujejo..saj saj imajp sposobnost regulirati proste radikale, ki jih povzročamo da telesu zagotavljamo energijo. ko prosti radikali niso pravilno regulirani se to izrazi v staranju in s staranjem povezanimi bolezni. In naš endokanabinoidni sistem je dobro podprt ko mu dodamo rastlino kanabis,, zavoljo neverjetnih sposobnosti rastline kako učinkovito lahko deluje na naš endokanabinoidni sistem!!!
mnogi med nami prvič slišimo za ecs, žalostno je da malo zdravnikov ve za ecs… tanja bagar, sistem, ki se na zemlji razvija že s pojavom vretenčarja, ko se je ecs formuliziral in imamo od takrat receptorje v teh zgodnjih tipih  celic. le te so tako omogočila totalno nov način razvoja organizmov že iz stanja embria. Posledično je učinkovitost receptorja  okrepila našo sposobnost prilagoditve., kar pomeni, da spremembe ki jih prinaša naše okolje če le te niso pravilno regulirane s strani našega organizma na nivoju biokemije, bodo te spremembe postale stresni vzrok produkcije prostih radikalov. le ti začnejo motiti harmonijo našga biokemičnega energijskega toka in tako generirmo še več prostih radikalov, kar podpira staranje in bolezni povezane s taranjem, vključujoč rak. ko reguliramo ta osnovni tok energije ki se manifestira kot življenje, lahko reguliramo in preusmerimo ta tok v bolj zdravi maniri. Žal pa aktualna znanost in faramacijska industrija (kot skoraj vse masovne sistematske organizacije), totalno ilustrirajo alternativno pot, ki sama po sebi z rezultati  ni vzporedna življenju. 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

terapija s kanabinoidi

Predstavlja se vam terapija s kanabinoidi. Trend, kako lahko sodobni človek uporablja kanabis, in si zagotovil pravo razmerje njenih kanabinoidov brez psihotvornega efekta. Kanabinoidi prihajajo iz preproste rastline kanabis, ene starejših aromatičnih zeli našega planeta, ki je žal že dolgo narobe razumljena, ter nasilno umaknjena iz našega naravnega okolja, ter posledično prehrane ..na nivoju mikronutrienta, kot se uporabljajo npr. lovor ali žajbelj. Stanje zdravja sodobnega človeka, ter rapidno staranje in le tem povezane bolezni, pa nam namigujejo na oslabljeno delovanje endogenega kanabinoidnega sistema, saj kjer ljudje   vsaj na nivoju mikrodoziranja kanabinoide je   klinično potrjena restavracija homeostaze ter boljše počutje in učinkovitejše delovanje telesa.   Že dvajset let se klinično opazuje delovanje našega endogenega sistema, ki krovno regulira stanje homeostaze znotraj našega telesa. Naš sistem si endogeno proizvaja dovolj lastnih endokanabinoidov le skozi dobo o

in the fetish world, bad girls are queens.

CANNALUBE ALL FOR YOU WHEN YOU NEED IT cannalube ,  is the story of the most intense lubricant. kingdom of plants with cannabis, holds a scent for women, capable of supporting our intimate sensations. I discovered it by accident, through deeper friendship with the largest icon of plants Cannabis. Cannabis, as a plant friendly to our  health, has an immature social label, and we rarely can admire its linkage between enriching erotic behavior.  The phenomenon of cannabinoids from the complete extract of cannabis plants fused to noble serum coconut fat, grape seed oil, cocoa dew, and the essence of jasmine. All ingredients of organic and fair origin, the most valuable  offers of planet:  CANNALUBE. ORGAZM IS THE MAIN AWARD OF CONTEMPORARY WOMEN, INDEPENDENTLY OR IN A GOOD COMPANY . Experiencing total physical relaxation at the level of each cell and mind is a phenomenal approach, maintaining the satisfaction of the body, expressive smile and divine vital sexuality.

Terapia con cannabinoidi

Sei trattato con cannabinoidi.  Trend, come può un uomo moderno usare la cannabis e assicurare il giusto rapporto tra i suoi cannabinoidi senza l'effetto psicotico.  Cannabinoidi provengono dal semplice cannabis, uno dei più antichi erbe aromatiche del nostro pianeta, che purtroppo è stato a lungo fraintesi e forzatamente rimosso dal nostro ambiente naturale, e quindi alimentare livello ..na di micronutrienti, quali sono usati per esempio.  alloro o saggio.  Lo stato di salute dell'uomo moderno, e un rapido invecchiamento e malattie correlate, ma alludono al malfunzionamento del sistema cannabinoide endogeno, perché dove la gente     , almeno a livello di cannabinoidi microdosaggio è     clinicamente validati ristorante omeostasi e sentirsi meglio e più efficiente funzionamento del corpo.   Già venti anni di clinica osservare come il nostro sistema endogeno, che regola l'omeostasi ombrello nel corpo.  Il nostro sistema produce endogenamente una quantità sufficiente di pr